Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om, hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold. Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Mere info

OK
Persondatapolitik

Persondatapolitik for seaplanes.dk

NORDIC Seaplanes A/S og seaplanes.dk vil til enhver tid behandle dine personlige oplysninger i henhold til dansk lov om persondata.

Nedenfor kan du læse om NORDIC Seaplanes A/S's persondatapolitik.

Når du køber din første billet hos os, bliver du registreret som bruger på siden. De personlige oplysninger vi registrerer, er navn, adresse, telefonnummer og e-mail.

Vi foretager registrering af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, og for at give dig mulighed for selv at holde dig ajour med dine køb.

Registreringen som bruger i vores system sker kun ved dit udtrykkelige samtykke. Du skal være informeret om præcis, hvilke oplysninger vi indsamler og hvorfor. Dette sker løbende i registreringsproceduren.

Dine oplysninger bliver ikke videregivet til tredjemand, og du har altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen, ligesom du selv har ret til indsigt i samtlige oplysninger, vi har registreret om dig. Vi opbevarer oplysningerne i 5 år.

Henvendelser i forbindelse med din brugerregistrering og persondataloven kan du rette til fly@seaplanes.dk

Der anvendes cookies og logdata på seaplanes.dk. Dette gør det muligt for NORDIC Seaplanes A/S og seaplanes.dk at give dig en bedre service. Det kan eksempelvis hjælpe NORDIC Seaplanes A/S og seaplanes.dk til hele tiden at optimere seaplanes.dk og din købsoplevelse på seaplanes.dk. Ligeledes bliver det muligt at målrette vores markedsføring, så de bedre modsvarer dine interesser og præferencer. En cookie er på ingen måde farlig for din computer og kan ikke identificere dig som person, men kun genkende din computer. Vi bruger IKKE cookies til at differentiere prisen mellem de enkelte kunder. ALLE vores kunder får den samme gode pris.

Du kan se en oversigt over de cookies seaplanes.dk placerer på din computer her.

Disse cookies kan til enhver tid slettes i dine internetindstillinger.

I Internet Explorer kan du slette cookies ved at gå ind under menuen Funktioner -> Internetindstillinger -> klik på Slet under Browserdata.

Dataansvarlig er seaplanes.dk.
Kodeord opbevares krypteret med MD5.
Kreditkortoplysninger opbevares ikke.
Alt andet opbevares ukrypteret.
Kreditkortoplysninger transmitteres via PCI godkendt SSL kryptering.
Alle andre oplysninger sendes ukrypteret.